maanantai 2. maaliskuuta 2009

Missä ovat kaikki suomen deco-lolit?

Otsikko tiivistää hyvin ihmetykseni aiheen.
Suomi on hyvin loliutunut maa ja voin vaan surkutella sen perään että niin söpö tyyli kuin deco-loli ei tänne vaan markkinoidu... Vai ovatko suomalaiset liian arkoja pukeutumaan vieläkin huomiotaherättävämpään kuin pelkkä lolita?(tai sitten kaikki on kaappi decoja >D)
On myös totta että deco-loli on usein pieleen menevää ja sössittyä, joten kukaan ei välttämättä uskalla kokeilla peläten leimautumista ja huonoa mainetta. Ahdasmiesliset ihmiset :---)
Nyt kaikkien pitää kokeilla tätä ihanaa tyyliä, koska kirjoitin lyhyen lässytyksen kuumehöyryissä :---)
Ja jotta tämä ei menisi ihan valittamiseksi
jsdvg
Inspiroiduin itse ja on tämä ihan ok... Pitäisi vaan hioa ja ottaa sitten parempi kuva :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä minellekin kelpaisi ruveta deco-loliksi, sehän olisi ihan mahtavaa! Ongelma on asusteiden puuttuminen eikä niiden hankkimiseenkaan ole varaa... Do you know what I mean?

    VastaaPoista
  2. Olen oikeastaan ajatellutkin avautua omaan blogiini asiasta (tai oikeastaan avauduinkin jo, mutta... xD)... En nimittäin käsitä tätä kategorisoimisvillitystä. Decololi on ainakin Biblessä lähes synonyyminen termi AP-lolille, kyllähän se on huomattu että AP-lolit tykkäävät koristella itseään. Ei ole kuitenkaan mitään syytä olla kutsumatta decololia sweetloliksi... Se ei oikeasti eroa sweetlolitasta millään lailla. Asustettu sweetlolita on silti sweetlolitaa, pari pinniä ei mielestäni tee asusta niin poikkeavaa, että se tarvitsisi uuden "kategorian".
    Mutta itse kysymyskeen vastaten, uskon että decololitaa on Suomessa niin vähän, koska suomalaisten on vaikeampi hankkia brändiasusteita (ihan vaikka AP:lta, tai vaikka 6%dokidokilta tai Swimmeriltä tai Chocochip cookielta tai ribbonxribbonilta), ja jos rahaa ja mahdollisuutta on, varat tuhlataan mieluummin vaikka hameisiin tai kenkiin. Suomalaiset nyt ovat hieman huonoja asustamaan asujaan... Mutta tilanne näyttää muuttuvan koko ajan, jos Angelic Prettyn dissaaminen ei olisi nyt muoti-ilmiö, superaapeedecololi olisi varmaankin loliskenen trendi. :P

    VastaaPoista