maanantai 13. heinäkuuta 2009

Koruisaa

Koska mä nyt jumitan tässä koneella niin miksi en kirjoittaisi jotain, mikä ei teitä kiinnosta eli tatatadaa koruistani! Olen aika koruihminen ja omistan suhteellisen paljon noita killuttimia ja källyttimiä, joten ajattelin tässä keksijäätelöä syödessäni esitellä teille muutaman suosikin.

kohde nro 1.
Photobucket
Tää on ehdottomasti mun lemppari! Joo onhan se vähän pelottava, mutta saa ollakkin ;D
Ostin tän tosi halvalla venäjältä hotellin vierestä (en muista ollenkaan että mikä kauppa se oli). Samassa kaupassa oli paljon muutakin jännää, mutta tämä muodoltaa ja outoudeltaan vaan jotenkin tarttui käteen. Oon käyttäny tätä ihan mega paljon ja se meneekin melkeen kaiken kanssa.
Lisäksi se on tosi kestävä! Se on ollu mun kanssa uimassa eikä menny mikskään :---D. Ketjun oon vaihtanu kertaalleen pitempään, mutta ei sekään mennyt rikki tai mitään.

Kohde nro 2.
Photobucket
Tämäkin on ihana, mutta en käytä jostain syystä niin paljon kun edellistä. Se on alunperin äidin ja jos joku ihmettelee että mikä se on niin siihen saa laittaa sisään esim. paperia tai pumpulia, jossa on hajuvettä. Kätevää eiks vaan. Mä en osaa sanoa että millon tää on menny rikki, mutta sen joutuu sulkemaan hakaneulalla takaa, mutta ei se haittaa :----)

Syyllinen nro 3.
Photobucket
Tässä on sitten mun ensimmäinen kakkukoru. Siis ei en ole tehnyt vaan ostin Nemeiralta joskus viimevuonna. Hyvin on kestänyt, vaikka olenkin 2 kertaa korjannut, mutta ei se haittaa ei.
Tätä olen kanssa aika lahjakkaasti pitänyt, vaikka ei mulla ole mitään vaaleensinistä lolivaatetta.

Pinssi nro 4.
Photobucket
Kysehän on siis tosta heppapinssistä. Sain Pamilta tossa jussina. En ole paljoa käyttänyt, mutta musta se on tosi söpö. Se on alunperin kirpparilta enempää en tiiä. Onko pinssi varsinaisesti koru? Men tiiä, mutta kunhan nyt laitoin.

Sitten olis vielä yks sormus, jonka oon löytäny autotieltä, mutta mä en nyt löydä sitä täältä. Olis mulla muutakin esiteltävää, mutta nyt ei enää huvita :(

Tänään käyn oikeen kunnon suihkussa! Kuorin koko kropan ja jynssän kaiken mulla on jotenki tosi likanen olo. Sain poordin revittyä irti jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti