sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Happy B-day blog!♥

Anteeksi unohdin kirjoittaa tästä eilen, mutta siis tosiaan...

Photobucket 
Pitsiperhonen täytti 1-vuotta 24.2!

En voinut kirjoittaa tästä samana päivänä niinkuin kaikki tietävät olin tuolloin Pariisissa.

Tuntuu jotenkin oudolta että olen muka jo yhden vuoden kirjoitellut tänne kaikkea (vähemmän tai enemmän aktiivisesti). Ja etenkin se että lukijoitakin on kertynyt jo 27! I'm so happy!!

Blogia pitäessä on ollut parasta ehkä se, että kehittyy itse monella tavalla :'D(?). Ainakin oma tyyli on muuttunut paljon jos ei mikään muu (,: .  Lukijat ovat tietenkin myös yksi ihanin juttu, koska kommenteista ja seuraajista blogi elää ja on mukava kuulla että joku on kiinnostunut. Näin sanoi joku bloggari en nyt muista kuka ja tottahan se on en jaksaisi kirjoitella pelkästään itseäni varten. :')
Itse luen blogeja, koska ne ovat inspiroivia. Toivottavasti minä inspiroin edes vähän joitakin ( ~ o´ A `o ; )~

Blogin alussa menin jotenkin julistamaan kuinka tulen kirjoittamaan vain lolitasta ja Japanista ja...
No ilmeisesti ketään ei ole haitannut vaikka olen hyvällä omallatunnolla kirjoittanut aivan kaikesta muusta :'D. 
Eikä kukaan ole sanonut sanaakaan kieliopillisista mokista (joita on varmasti joka postauksessa :---D) tai siitä että onnistun selittämään montaa asiaa sekaisin(?)!

Nyt kysäisen teiltä, että mistä haluaisitte minun kirjoittavan tänne? Vastaan mielelläni kaikkeen ja tartun varmasti ehdotuksiin ;D Joten rohkeasti ehdottamaan. (Kritiikki myös erityisen tervetullutta :---D)
Kiitos jo etutkäteen :>

  Photobucket

4 kommenttia:

 1. hmm... mun mielestä olisi kiva saada joku postaus esim. sun favourit vaatteista ja siitä millä kaikilla tavoilla laitat sun _jumalaisia_ hiuksia.

  VastaaPoista
 2. Roosa: Kiitos. :D Katotaan mmitä saan raapustettua :>

  VastaaPoista
 3. Nyt kun tosta lolitasta tuli puhe niin ois kivaa jos esittelisit jotain sun lolita vaatteita+ muista loli tavaroita:) ja..toi lempi vaatteet ois myös kiva, mitä aiemmin tossa jo ehdotettiinkin! ~Anni

  VastaaPoista
 4. Anni:Hmm... Tätä voi olla hieman vaikea toteuttaa... Oikeastaan voisin esitellä ne vaatteet joita en aijo myydä, mutta sitten niitä jää aika hintsusti :'D. Lisäksi käytän monia vaatteita niin lolitassa että pukeutumisessa ylipäätänsä :).
  Katsotaan jos inspais kitjottaa jotain noista muutamista, niin kyllä sitten (:

  Kiitos ehdotuksesta!

  VastaaPoista