maanantai 26. huhtikuuta 2010

Sth I have been up to lately

Ei oo oikeestaan tapahtunu mitään ihmeellistä. Viikonloppuna ansaitsin 60e kun jynssäsin kummankin vanhemman autot sisältä. Siinä meni koko lauantai. Sunnuntaina taas rääkkäsin itteäni kaikella muulla tavalla :')
(Esim.tein koulu-jutuilla) Ihan hyvä sinäänsä, että saa joskus jotain asioita pois altakin.

Siitä puheen ollen sain tänään otettua kuvia liittyen tohon kysymys-postaukseen. Jotkut pyynnöt tuottaa vähän ongelmia, mutta enköhän mä huomenna ne saa hoidettua (: . Kiitos muuten kaikille kysymyksistä! Niitä tuli tosi paljon ja olin ihan taivaissa :---D. (kirjotin niihin jo vastaukset valmiiks ♥)

Ainiin! Mun hiuksii leikattoon :O. No ehkä 15 cm, mikä on mulle ei mitään. No more happulatvas♥!
Koko letti näyttää paljon paksummalta :>

Sitten varsinaiseen asiaan! Oon askarrellu :O Yeah!


Kun siivosin löysin tälläsen avaimen. Niitä vaan tupsahtelee meiltä joka paikasta(?). Ton höyhenen sain nikelt.
Haluisin tohon itseasiassa erilaisen ketjun, mutta nyt ei ollu ihan tarjolla sopivaa. (Sinelliin siis!)


Ja huono kuva yheltä aamulta, kun väsäilin minuutissa tollasen höyhenkorviksen ♥


Mun laukku edistyy♥! Mietin tosi kauan, että mitä teen siihen. Nyt siinä on toi peura... Enkä oikeen taaskaan tiiä mitä muuta siihen laitan? Teen siihen ainakin sellasen avainhomman roikkumaan. (ehkä taakse jotain perhosia...) Toisaalta toi on noinkin nätti :)
Huomasin muuten kun laitoin ton elikon tohon ekaa kertaa, että tulostimella tulostettuihin kuviin ei kannata käyttää erikeepperiä ja vettä se liotti siitä musteesta jotain ja koko peura oli ihan vihree :'D. Jouduin tehä koko homman uuestaa ja tota peuraa oli ihan perseestä leikata parerilta kun siinä on noita oksia. (Mitenköhän se sitten kestää lakkaa...)

Rupesin tekemään tällästä 'leikekirjaa'. Innostuin kun näin netissä jotain tälläsiä ja sitten löysin kirpparilta tälläsen vanhan valokuva-albumin ♥ Jotain tollasta siihen tulee toi oli eka sivu, mitä siihen mietin. :)
Noi sanat on sitten Coldcut:in Mr. Nichols biisistä. (Uskomattomat lyriikat naamm♥)


 Tää sitten päästyi yhelle sivulle :---) 

2 kommenttia: