keskiviikko 25. elokuuta 2010

I-H-A-N-A-T ♥


Pitkään aikaan minulle ei ole käynyt mitään näin hassua vaatteitten suhteen...

Näin tälläiset kengät eilen poupeessa yhdellä suomalaisella tytöllä ja kysäisin, mistä ne mahtavat olla peräisin kun ei kauppaa ollut ilmoitettu.
''Anttilasta'' , vastasi Lunaen
Tihkuin pientä intoa ja menin tänään tsekkaamaan keravan anttilan. Kiersin kenkäosaston kahteen kertaan ja huokaus en löytänyt etsimääni. Olin jo lähdossä kun mustien lenkkareitten keskeltä pilkistivät puuterinväriset maiharit... Sukkana sinne! Käänsin popoja... 37! This can't be happening, joku näissä on pakko olla vikana. Vetäisin ne jalkaan ja Ahhh. Mahdottoman söpöt!
Hintaa niille tuli 60 e, mutta kuinka usein näin voi sattua :,) ja kuinka monet kengät omistan uutena... (näitten lisäksi... yhdet, mitä käytän)

Että sellasta vaateholistin höpinää tällä kertaa...♥
Haluaisin ihan oikeasti päästä mun materialistisuudesta eroon, koska raha on paskaa (siksi käytänkin sen heti pois >D). I hate my lifestyle, mutta en nyt jaks potea syyllisyyttä, ehkä huomenna, ehkä 20 vuoden päästä...

Unii ♥

3 kommenttia:

 1. Noi _ON_ ihanat, mut sukkahousut/leggarit ekassa kuvassa kiinnitti vielä enemmän huomion (ehkä koska näin kengät jo poupeessa) :D <3

  VastaaPoista
 2. Lilli: Ne on stay-upit :::>
  Ja kiiitos kiitos <3

  VastaaPoista
 3. ihanat kengät! ja söpö blogi! taidan vähän stalkkailla!

  VastaaPoista