lauantai 11. syyskuuta 2010

Beautiful Blogger-award

Huih tälläinen yllätys tervehti minua kun aloin selaamaan blogela läpi <: Kiitos palkinnon myöntäjille Corinalle Ruined Kindom , Cinnamonhuskylle Hattarataivas , Tinjam-:ille Teekupin äärellä ja Annalle Haunted house make a secret Olen otettu♥
Tässä oli siis sellainen idea, että seuraavaksi kerron 7 faktaa itsestani ja sitten laitan eteen päin 7:mälle ihanalle bloggarille.

1. En ole kohta kahteen kuukauteen syönyt lihaa ja olen siitä edelleen innoissani! :,) Ps. olen salaa haaveillut kasvisruokavaljosta jo muutaman vuoden, mutta jostain syystä en ole uskaltanut vain aloittaa sitä.

2. Olen vasta nyt ymmärtänyt kuinka paljon oikeastaan pidän lukemisesta :D Kellopeli Appelsiini luettavana juuri nyt ♥

3.Olen viimeinkin sujut kroppani kanssa, enkä ajattele, että minun pitäisi laihduttaa. Tätä olen odottanut jo pitkään, koska haluan taistella kauneusihanteita vastaan näin hienosti sanottuna.

4.Meillä on tänään kämppä tyhjänä ja melkeen yritin järjestää porukaa meille, mutta luovutin, koska muistin kuinka paljon inhoan ihmisten kasaan keräämistä.

5. Tykkään syödä jääisiä mansikoita (ps. syön niitä nytkin)

6.Inhoan rahaa ja se on paha-akka, mutta inhoan myös sitä kuinka ristiriitainen olen tämän asian suhteen. Haluaisin erittäin paljon irtin materialistisuudestani, koska tiedän ettei siitä ainakaan ole minulle mitään hyötyä.

7. Haluaisin olla paljon rohkeampi. En ole vasinaisesti ujo, mutta olen siinä määrin, että saatan joskus vaikuttaa töykeältä.

Beautifull bloggers:

1♥ insertcake blogista "sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast."
2♥ Nemeira blogista Sweet Insanity
3♥ Tiie blogista Day by day
4♥ Emmi blogista Kickin' Blankets
5♥ Jousia blogista Strawberry Dream
6♥ Vilma blogista Half-Baket Shit.
7♥ Agitha blogista Princess Illusion

6 kommenttia: