perjantai 26. marraskuuta 2010

VAROITUS: Luvassa aika driftailua!

(Tosiaan yritän nyt samassa merkinnässä selittää viime viikonlopusta ja tästä päivästä. Koettakaa pysyä perässä! )

Ihan ensiksi kiitos kaikille uusille (ja miksei vanhoillekkin) lukijoille♥ 100 meni rikki ja näyttää siltä että kohta menee 110. Tän kunniaksi pitää keksiä jotain spesiaalia :--) En tosiaan uskonut aloittaessani, että koskaan päästäisiin 100:aan asti, mutta tässä sitä vaan bloggaillaan

Ihan toiseksi anteeksi typerästä päivitystauosta... Toissaviikko meni Ruotsin risteilyä sumpliessa ja tämä sitten kokeisiin luvussa.


Olin siis tosiaan Ruotsissa viime viikonloppuna. Itse reissusta ei ole kuvia, mutta ostoksista kylläkin :,) Ruotsiin lähtö tuli mulle ihan puun takaa. Teresa vaan heitti asian pöytään ja viikon sisällä toteamuksesta oltiin jo laivassa :--D Nopeaa toimintaa.


Tämän päivän asu, jossa kätevästi suurin osa Tukholman shoppailun tuloksista esillä.

Laukku ja kaulaliina ovat kummatkin Tukholman Beyond Retrosta, joka on aivan taivaallisen ihana vintage kauppa! Niitä löytyy sekä Ruotsista että Englannista suosittelen lämpimäsi käymään jos sielläpäin sattuu vaeltamaan. Minun silmääni hinnatkaan eivät olleet turhan korkeat ja valikoima mukavan laaja
Juu sitten paita on Kaphalista Tukholmasta ale löytyö :--D. 
Edellämainittuijen lisäksi ostin rikkoutuneitte sydänsukkisten tilalle Ruotsista korvikkeet, jotka ovat oikeastaan kivemmat kuin aikaisemmat (,:


Tämä huppukin on Beyond Retrosta se on ihan saiiraan söpö♥ Hemmetin kätevää yhdistää huppuun kaulaliina :D Mullei sovi muutenkaan pipot tai sen semmoiset talvipäähineet niin hyvin niin oih hihi it's so usefull.

Sitten ostin Ruotista pelin, mikä on mainittavaa, koska en pelaa melkeen koskaan:

Kysessä on siis Silet Hill Shattered Memories ♥ Sitä on haukuttu, mutta minulle se taitaa olla sopivan helppo eikä liian pelottava :,,D Me likeeess.


Jep sitten tehdään teleportti ja mennään tämän päivän touhuihin:
 Tänään Nikke ehdotti kahvittelua ja pienimuotoista pyörimistä Helsingissä ja koska mulla oli vapaa päivä niin jeees. Vaatetus oli tosiaan tuo muikean laiska ja lämmin väsäys, mikä jo tuossa komeili.
Tätä korua olen katsellut n. vuoden Accessoriesta, mutta se on näyttänyt liian hauraalta minun silmiini, joten en ole uskaltanu ostaa sitä. Nytt kuitenki tein sen! I'm so happy. Se näyttää ihan puoliksi maatuneelta lehdeltä Q 3 Q ♥ Perrrfecct.Mulle kävi niin, että kun eksyin Onlyn puolelle tämä yksilö vaan huusi minulle ♥ Se on tosi mukava päällä ja silti sopivan möhlö-asiallinen! Keksin jo 101 tapaa käyttää sitä~ Sopii mm. mun vintge hupun kanssa

 Sitteenn on pari pikku juttua. tein uuden kaulakorun tai siis joo laitoin leuauton ketjuun, mutta kyllä sekin lasketaan :--DSe on jotenkin hillittömän sympaattinen esitys :,)

Eilen innostuin askartelemaan all so suddenly ja:

Reikäilin ihan itse kumpaankin korvan vielä yhdet lisää ♥ Totta jos puhutaan niin haluaisin toiseen korvaan vielä rustoon yhden korun :--)

Nyt taisin vuotaa kaiken. Vähän taas sillisalaatti, mutta näin käy kun pitää ottaa kiinni ajassa... 

3 kommenttia:

 1. Ihanan pitkä postaus~ Tuo ruututakki on tosi suloinen ja jännä ja tuo leluautokoru on jotain tosi awesomea! :D Keksit kyllä aina älyttömän hyviä koruideoita~

  VastaaPoista
 2. ihana toi leluautokoru, ja noi korvikset!♥

  VastaaPoista
 3. nalle: Kiitos (: Hienoa, että joku tykkää pitkistä postauksista ajattelen aina, että kyllästytän ihmiset kuoliaaksi kilomerti sähläyksillä >_>

  Jaruto: Kiitos * u *

  VastaaPoista