maanantai 13. joulukuuta 2010

Vegataristin seinällä poron kappaleita♥

Tässä sairaspäivän ratoksi ajattelin vähän päivitellä. Muutenkin viime päivityksestä on menny taas vähän aikaa.
En muuten tiedän mikä tätä bloggerin kuvan lataus systeemiä vaivaa. Suurin osa pikkukuvista on noin epätarkkoja, vaikka itse se iso kuva on tarkka. Klikatkaa siiis!

Mentin torstaina kavereitten kanssa kirpparille ennen tatteria ja olen valehtelematta aina halunnut poronsarvet seinälle. Sattui sopivasti 10 eugenilla ihanat sarvet ♥ En olis muualta suostunu ostamaankaan kuin kipparilta.
Ironista siltikin, että kasvissyöjän seinällä on poron palasia olivat ne kuinka kierrätystä tahansa :--D...
Mutten jaksa välittää, koska ah ne on ihanat ja olen kamala esteetikko!

Muutenkin olen vähän sisustanu taas. Tossa kuvassa yllä näkyykin nurkassa noi soikeat taulut. Nuo kehykset on myös jotain kirppari löytöjä. Isompi kuva on Lulasta ja pienemmän oon vaan tulostanu netistä.













Sitten vaihdoin verhot, vihdoin! Mä en pahemmin pidä jouluvaloista, joten tollanen ratkaisu tälläkertaa♥


















Samaiselta kirppari reissulta torstaina löytyi tollanen ihana 70-luvun  ensiapulaukku (,,:  Siellä oli sisällä kaiken maailman siteitä ja ensiapuohjeita. Haluun ton pariks ehdottomasti sellaset hoitsusukat Punanaamiosta! Toi on ihanan iso. Saan sinne mahtumaan varmasti kaikkenmaailman yökamppeetkin♥

















Mulla oli synttärit 4.12, mutta jäin odottamaan kuvia kaverilta siihen liittyen, että olisin voinut postata, mutta loppujen lopuksi en tykännyt edes niistä kuvista niin jäi merkintä laittamatta :,D Mun on kuitenkin pakko laittaa, muitä sain lahjaksi, koska aww sain kaikkee niin söpöö!













Olen paha ja suosikoin, mutta ehdottomasti suosikki on toi H&M Homen tyynyliina♥ Siis vittu en oo ikinä nähny söpömpää tyynynpäällistä! Kiitos Tytti!
Sitten sain tosiaan 2 tuottaria L-koodia, suklaata, jalkasuolaa (toi sininen möhkäle), peilikaulakorun ♥, PITSIKIRJAN(!) mun on pitäny ostaa se, mutta se on ollut niin hintava etten oo raaskinu nyt äiti sitten oli kultanen♥. Sitteen 10 pientä neekeripoikaa (tai 'Eikä yksikään pelastunu' pälli uusi nimi silläkin...), hätätupakan (en edes polta :--D) ja suihkusaippuaa. Jeah kiitos kaikille ♥ Mä pidin aivan mahtavat synttäritkinn, mutta ei niistä sen enempää.



Ehdottomasiti piristävä ja ihana biisi pimeyteen (vaikka nyt on vielä valoa) ja sairastamiseen♥ Miksei muutenkin. Goldfrapp:illa on muutenkin hillittömän kivaa ja inspiroivaa musaa.

Sitteen 17.12 tulee Tron Legacy leffateattereihin! Tykkään siitä ekasta Tronista tosi paljon ja Daft Punk ; Q ; ♥ on tehny kaikki soundtrackit tähän perintöön! Haaveilen ensi-iltaan menosta, mutta saa nyt nähdä. Aijon ehdottomasti ostaa soundtracin tai oikeastaan kinua sen joululahjaksi ihan miten vaan. :,D



Toi biisi tossakin ahhh♥
Nyt mä meen keittää ittelleni teetä ja surkuttelemaan itseni terveeksi.
Hei heii~

PS. I'd really like to know if I have any international reades! I could do translations or eaven write in english some times? So many bloggers have started the translating so I really think my english could be good enough for that :,,D Let me know (----:

6 kommenttia:

  1. Sun huone vaikuttaa tosi nätiltä ja siistiltä :3 Ihastuin tuohon London -laukkuun *w* ~Anni

    VastaaPoista
  2. Anni:
    Kiitos :D No se on oikeastaan aika harvoin siisti (,,:
    Ai joo se on ihana<3 kirppislöytö sekin~

    VastaaPoista
  3. Sulla on aivan huippuihana huone! Ja meillä on sama syntymäpäivä, onnea näin jälkikäteen!

    Upeita kirpparilöytöjä sitäpaitsi, missä tollaisia kirppareja on?
    Ja mitä poronsarviin tulee; poro on aika suurimman todennäköisyyden mukaan kaadettu ns. "luonnollisesti" ja hyvissä oloissa, eikä missään vastaavissa olosuhteissa, joita vastaan kasvissyöjät usein protestoi.
    Tiedän itse kuitenkin aika monta kasvissyöjää, ihan vegaaniksi asti, jotka vois kuvitella syövänsä lihaa jos se olisi metsästettyä / oikealta, hyvinvoivalta "farmilta" hankittua tms. :--) että elä hätäile :D

    VastaaPoista
  4. Ooo kiitos <3 ja kiitos ja onnea sullekin! :D

    No mä löydän suurimman osan jutuista korson ja keravan kirppareilta :). Keravalla on Vomma, kyläkirppis, keravan löytö ja fida. Korsossa korson kirppis ja 2 ruusua :D Mä voisin vaikka joskus heitellä osotteilla jos ihmisiä kiinnostais.

    Totta :D Voisin oikeastaa kuvitella syöväni mersästettyä lihaa tai itse metsästämääni lihaa tai jtn. (: Mutta silti aika ironista se on :DD

    VastaaPoista
  5. Pitää siis joskus tehdä kirpparimatka keravalle! :D

    Vähän ironista joo, mutta minkäs tekee :D

    VastaaPoista
  6. your international stalker would be very happy! :D

    VastaaPoista