perjantai 7. tammikuuta 2011

Soon I will turn into a flea my self...

Kaivelin tänään kirppareilla äitin kanssa. Äiti on helppoa seuraa kirppiksille, koska momma on niin hidas ja penkaa joka nurkan että siinä on reilusti aikaa ihmetelllä rauhassa ja harkita ilman jonkun nurinoita :,).
Löysin kuitenkin taas jotain niin ihanaa että oon hihkunu ilosta puolet päivästä. Keravalla paras kirppari on ehdottomasti Fida. On ne muutkin ihan ok, mutta fidalta aina löytyy kaikkea ihanaa ja myyjät on niin mukavia, eikä se tunnu niin yli hinnotellulta.

Tämä on se johon olen niin hirmuisen tyytyväinen! Joku on tehnyt tuon mokoman kokonaan käsin ommellen. Se löytyi Fidan retro-rekistä vaivaisella 6 eurolla♥ Totesin että se soveltuu hyvin lolitaan ja moriin niin mikäs sen parempaa :--) Oottelen taas innolla jotain miittejä tai shootteja, että pääsis yhdistelemään tota kunnolla johonkin. 


Noi kaks oli kans fidan löytöjä. Ei niin super mahtavia, mutta toi toppi on hirmu söpö. Ei ihan sellasta, mitä normaalisti ostaisin, mutta jotenkin kiva.


Innostuin avocado öljyn taikaan ja päätin kokeilla taas ihonhoidossa uutta sarjaa. Mulla oli oikeestaan taas kaikki kunnolla kosteuttavat kasvorasvat loppu.
Tollasia tököttejä. Tykkään noista pakkauksiata hirmusesti :,) Eli siis vasemmalla oleva on kasvo&vartalo rasvaa ja oikealla joku kasvis saippua (,,: Siinä luki 'beauty elixir' niin en voinu olla ostamatta. Rakastan noita turhia lupauksia!Kävin alkuviikosta Niken kanssa Helsingissä. Noi kaks mekkoa löysin Zaran aleista, kummatkin ihan saamarin isoja (XL ja L), mut ne näytti niin hyviltä vyön kanssa :--D
Käytiin sinä samana päivänä kattoo Niken kaa Saviolla yks taidenäyttely, Puumorsian. Se oli ihan jees. Meijän oli oikeestaan sen jälkeen tarkotus mennä Keravalle, mut Helsingin juna tuli Savion asemalle aikasemmin... Mentiin sit sinne.


Juu joka tapauksessa oottelen tässä nyt tylsistyneenä koulun alkua. Mitään ihmeellistä en oo sopinu tälle vikalle viikonlopulle. Veli tuli tänää intistä. Uu jännä elämä.

5 kommenttia:

 1. Upeita löytöjä teit! *w*
  Mäkin oisin halunnu kirpparille tänää mut ei täällä vaa ne ollu auki :'<
  ~Anni

  VastaaPoista
 2. Tuo Fidan mekko on aivan tajuttoman ihana! *q*

  VastaaPoista
 3. Mä olen kateellinen tosta mekosta :D En ikinä käy täällä Helsingissä muilla kirppareilla kuin Valtterissa mutta Fidoja voisi alkaa koluta... päätin olla maaliskuun alkuun asti vaateostolakossa, mut heikolta näyttää kun nyt alko heti tehdä mieli mennä kirppareille D8

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen upea tuo Fidan mekko! Ja vielä käsin ommeltu, aah.

  VastaaPoista