perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kynsivinkki

Tälläiset kynnet väsäsin eilen! Ei ehkä niin onnistuneet ja hienot kuin olen uumoillut, mutta siis yksinkertaisuudessaan sanomalehden palasia lakattuna kiinni kynsiin ja tadaa! Sain oikeastaan idean jostain kuvasta Tumbrl:sta. Harmi etten tiedä mistä kuva on alun alkaen peräisin enkä edes löydä koko kuvaa ):
Näissä kynsissä on vaan huono puoli, että jos kiinnitys on hitusenkaan huono ja menee esim suihkuun paperi irtoaa. Jos olisin ollu viksu olisin jättänyt kaikkiin kynsiin vähän tilaa reunoille että päälilakka olisi 'laminoinut' paperin kunnolla kynteen. Ensikerralla sitten.

Sitten jonkin moinen kuva tän päivän vaatteista. Koko kuvissa olin niin hoopon näköinen että ho hoijaa :DD
Mekko on Japanista ja alle tungin jonkun ison vaalean puffipaidan♥I likes a lot!Juuja valokuvaustunti oli peruttu. Näpsittiin jotain kuvia lukiotorilla ♥ Emma muuten on otti kaikki nämä kuvat pikku paparatsi.derp derp

Mun on pakko tännekkin hehkuttaa! Babyn muotinäytöksessä vissiin Alice and the Piratesin puolella ollut Misakon päällä oleva lopetusmekko (toi keskimmäinen jos joku ei ymmärrää) on aivan saatanan ihana! Ton todella tooodella haluaisin ittelleni

Noniinn tää oli tämmönen puolet petäjästä postaus :D, mutta huomenna meen Kallelle juhlimaan koko teatteriporukan voimille ku Kalle täyttää 19 je ♥ Semmosti moi moiii.

6 kommenttia:

 1. jeje supersöpö oot :D ja toi toka kuva on lutunen : D

  <3 emma

  VastaaPoista
 2. Yriten kerran ite laittaa tolleen just sanomalehtee kynsiin mut en onnistunu: /. Täytyy varmaan kokeilla uudestaan: ). Ihana mekko<3!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet!! ♥
  Pitääkin kokeilla joskus, kiitos vinkistä :3

  VastaaPoista
 4. Kiva ku sult pitkäst aikaa postausta:DD
  Lisää kuvia japanista!:)

  VastaaPoista