sunnuntai 28. elokuuta 2011

miitti spam feat. uusi tukka

Viimeviikon sunnuntaina oli Terriblen Sweettari miitti. Aloitetaan nyt järkevästi näin AG:n ottamalla ryhmäkuvalla.Oli mahtavaa olla pitkästä aikaa miittaamassa kiitos kaikille miittissä olleille ja erityisesti kuvaajille ja järjestäjille! En päässyt ihan miitin alkuun perhekuvauksen takia, mutta kannatti kyllä tulla, vaikka ensin meinasin jättää koko miitin väliin.

Asukuva, jälleen AG:n ottama. Ja olen tosiaan värjännyt tukkani ! Voitteko kuvitella minulla oli 5 vuotta blondit ja nyt päätin vaihtaa. Viihdyn tässä värissä ihan ääliömäisen hyvin. Mielestäni se toimii jopa paremmin kuin blondit.

Iiiik imelä pusukuva♥ Jälleeen kuva on AG.n ottama. Tyttöseni on siis Evanee aka Katja.

Katja oli koko miitin flunssassa. Todellista urheiluhenkeä lähteä miittaamaan kipeänä respect to u hun! Tämän kuvan otti Jenni.Sitten pari minun ottamaa yleiskuvaa miitistä ♥ Imoittakaa jos haluatte oman naamanne pois!

Lagaillessa otettu kenkäkuva. Harmi tetten tajunnut yrittää ärjyä kenkäkuvaan enempää porukkaa mukaan.

Lopuksi vielä : Lolita is serious business.

Tässä oli kaikki miitistä. Kirjoittelen luultavasti ensiviikon jälkeen Traconista. Arvatkaas kuka palloilee Terriblen muotinäytöksessä ♥ hihi. Tulkaa kaikki ihmeessä moikkaamaan jos törmätään Traconissa :3

4 kommenttia:

 1. Lol kysymys: oletko yhdessä evaneen kansaa vai onko tuo ystäväpusu?

  (ei mitään haterpaskaa ole tämä kommentti, olen itse lesbo, kunhan kiinnostelee)

  VastaaPoista
 2. Voisin Traconissa käydä sinua moikkaamassa, blogiasi luen, mutta en ole lukijana. :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: tule ihmeessä! Pyörin conissa luultavasti vain sunnuntaina uskoisin etten launtaina ehdi tulla ): kuka muuten mahdat olla nyymi-ihminen? :D

  VastaaPoista