maanantai 17. lokakuuta 2011

4pv:n syysloma ja kauppavinkkejä Porvoosta♥


Syysloma huijasi minua julmasti ja karkasi käsien välistä ilmoittamatta mitään. En levännyt, vaan olin tien päällä jalat kipeinä kaikki huimat 4 päivää. Yllä oleva kuva on The Ouncesta perjantailta kun istuskelin siellä Janin ja Katjan kanssa. Ja eilen oli Terriblen Gurosootti, josta tulee kuvia luultavasti viikonloppuna♥ Niitä vesikielellä odotellessa.

Torstaina kävin äidin kanssa Porvoossa, josta ostin tuon miniteekannun. Se on peräisin lelukauppa Riimikosta Porvoon vanhastakaupungista.Olen ihan rakastunut kannuun ♥♥

Minun on pakko vinkata pari ihanaa putiikkia Porvoon vanhastakaupungista!

Vooga oli ihana tietämättään hyvin mori-henkinenkauppa. Valokoimasta löytyi hullun kalliita Odd Mollyn ihastuttavia vaatteita ja muutakin ruotsalaista kuten Vooga koruja. Putiikki oli tietenkin turkasen tyyris, mutta mori-intoilijoiden kannattaa käydä edes hifistelemässä kauppa, koska valikoima oli i-has-tut-ta-va!♥ Vinkkasin myyjälle Mori-tyylin hän innostui ja lupasi googlettaa. Kannattaa käydä kurkkimassa kaupassa ehdottomasti!
Vooga sijaitsee Porvoon vanhassakaupungissa. En ottanut osoitetta ylös, mutta varsinainen vanhakaupunki on niin pieni, että kyllä etsivä löytää.

Toinen ihana putiikki on Skafferi, teetä ja kahvia myyvä erikoiskauppa. Joku oli vinkannut tämän jo Terriblessä, mutta mainostan sitä tännekkin. Tee valikoima oli monipuolinen ja myyjä sanoi tuovansa itse ulkomailta teetä, jota ei Suomessa edes ole. Kaupassa sai availla itse teepurnukoita ja nuuhkia sydämensä kyllyydestä, joten minähän nuuhkin. Ostin kolmea vihreää, joista yhtä olen juonut ja se on hirmuisen hyvää!
Skafferikin on Porvoon vanhassa kaupungissa ja edelleen etsivä löytää tämänkin putiikin. ♥


 Toivottavasti nämä kauppavinkit kiinnostivat jotakuta, etten ihan itsekseni täällä intoile :,)

Sitten vielä mainostan teille vähän kaverin blogia!
Eli Pami aka Bambi alotti vihdoin bloggaamisen vienon painostuksen jälkeen. Pamilla on super nätti ja rento röllötyyli♥ Käykää vilkaisemassa tai ensimmäiset pakkaset puraisevat päänne irti (<

Bambi doesn't <--- Tsek, tsek, tsek ♥♥♥!

 Gifu Bambin blogista, että saan varmasti huomionne >:

Ja muuten kiitos kaikille uusille lukioille ; _ ; ♥ Olen super liikuttunut teidän määrästänne. Äää ihanaa että jorinani kiinnostavat ihmisiä.

Öitää ♥

6 kommenttia:

 1. Mitä, mitä kävit porvoossa!? Olisit minulle kertonut niin olisin tullut kanssasi teetä lipittämään:,D! Itse kun täällä porvoossa asustelen niin tulee tuolla vanhassa kaupungissa useamminkin pyörittyä... On siellä vaan niin kaunista:))! Tosi söpö muuten tuo kannusi<3!

  VastaaPoista
 2. Iris, Ohoh olen muuten miettinyt että Porvoossa olisi ihana pitää miitti tai fotoshootti joskus sitten kun on vähän lämpöisempää (:

  Bambi, vien sut porvooseen syömään <3

  VastaaPoista
 3. oiih ihanaa että jaoit nämä kohteet lukijoidesikin kesken! Ja tykkään tosipaljon siun blogin uudesta ulkoasusta!

  VastaaPoista
 4. Niin olisi, voisin ehkä järjestellä sitä tänneppäin jos jossain välissä olisi aikaa:,>!

  VastaaPoista
 5. Olen jo pitkään halunnut käydä Porvoossa, kiitos vinkeistä. Rakastuin ihan täpöllä tuohon teekannuusi! IIIIIHANA!

  VastaaPoista