keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Sikana kaikkea

Hei, pitkästä aikaa! Pidin reippaan päivitystauon, koska en ole yksinkertaisesti jaksanut bloggailla. Kesän aikaisten tapahtumien jälkeen kaikki on tuntunut enemmän tai vähemmän vastenmieliseltä ja hankalalta, joten yritin parhaani mukaan keskittyä sellaisiin asioihin kuten uuteen kouluun ja itseni hoitamiseen.

Kerrompa nyt ensin ihan huvikseni mitä minulle kuuluu nykyään. Uusi koulu on mahtava, luokkalaiset ihania ja vaatteiden suunnittelu & ompelu on jotain minkä parissa jaksaa temppuilla ihan mielellään eikä koulukaan oikein tunnun huonossa mielessä koululta. Läpäisin tänään autokoulun teoriakokeen (JES!), eli askeleen lähempänä unelmaa omasta pienestä kuplavolkkarista

Sitten viime päivityksen on ehtinyt tapahtua yhtä sun toista päivittämisen arvoista mm. Ropecon, sealife miitti, yksi lehtiartikkeli, muutamia asuja ja kaikkea kivaa josta mulle ei edes ole kuvia. Teen nyt tälläisen jännän sillisalaatin teille aluksi ja jatkan tätä sitten varmaan vielä ainakin toiseen postaukseen :D

Ropecon:

Ropeconista mulla ei ole sen ihmeempää ( niin kuin ei oikeastaan mistään muustakaan yleensä), kuin asu ja yksi hassu kuva.


Halusin kehitellä paahtavan kuumalle conipäivälle jotain keveää ja keijuisaa. 
Hame on Lahden Kaupunginteatterin poistomyynnistä 3 e löytö ja kaikki loppukin on jotain 1-10 e kirppisjuttuja

 Lolis doing unloli things ja sillain.

Tyylit vastakkain/ Hesarin artikkeli:

Onnistuin päätymään 12. elokuuta ilmestyneeseen sunnuntain Hesariin. Bongasin jostain Gallerian yhteisöstä ilmoituksen, jossa etsittiin johonkin sisustus artikkeliin lolitaa, joka on sisustanut huoneensa loli-henkisesti ja päättelin sopivani hommaan mainiosti. Vastasin ilmoitukseen enemmän tai vähemmän läpällä ja kas:

Koko artikkelia en nyt jaksa tähän kikkailla, mutta jos joku haluaa niin heittäkää kommentilla niin kikkailen toki. Artikkeli on siis kevyttä vertailua minun huoneeni ja kuvassa näkyvän Valentino nimisen skeittarin huoneen välillä.

Teellä:

Käytiin Mimin, Ineksen ja Jonen kanssa shoppailemassa kankaita ja juomassa teetä joku parisen vikkoa sitten. Se oli mainio syy ulkoiluttaa Babyn koulupuku-mekkoa ekaa kertaa.


Sellainen kevyt sillisalaatti tälle iltapäivälle. Jatkanen tässä tämän viikon aikana, että saan blogin reaaliaikaan :3

4 kommenttia:

 1. Oi, tuo ensimmäinen asu on aivan ihana! Erityisesti tykkään kastimerkkityylisestä helmestä.

  Kiva kun pääsit artikkeliin! Jos vain viitsit ja jaksat niin olisi mukavaa jos laittaisit jutun kokonaan näkyviin, haluaisin lukea sen, vaikka onkin vain kevyttä vertailua. Tollasia on kiva lukea kun on jostain kaverista kyse ^_^

  Olinkin jo odottanut, koska bloggailisit taas, joten kiitos postauksesta! Tämä piristi päivääni :)

  ~ Anni

  VastaaPoista
 2. I always love your outfits. So cute! You look wonderful.

  VastaaPoista
 3. sulla on tosi upee tyyli, ja ooot söpö : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Pakko sanoa että onko söpömpää ja kauniimpaa yhdistelmää voinut löytää. vau. oot hirmunätti ja uah ♥
  esssis.blogspot.fi

  VastaaPoista