tiistai 1. syyskuuta 2009

Laita noi farkut niin saat kympin!

Siis niin kävi eilen ku toi otsikko sano. Eli haaste by iskä.
Ja tässä rekkalesbo Ilona:
Photobucket
Sain sen kympin äske jee!
Noi on oikeestaan maailman mukavimmat farkut! Ne on siis mun veljen vanhat ja pehmeeks kuluneet joka puolelta :). Eikä toi must nii pahalta näytä :---D

Mun piti kirjottaa tänne sillon ruikutus kun olin kipee, mutta arvatkaapas sainko mitään aikaseks sieltä sängynpohjalta :D Sain katottuu vaan L-koodin loppuun jee.

Tältä päivältä kuitenkin sain asusta kuvan. Siihen olis voinu lisätä jonku kivan lätsän ja arskat tai jotain , mutta aika loppu aamulla kesken.
Tässä tulos:
Photobucket
Toi kuva ei edusta ja mun hiukset on ihan läts :(
En jaksa luetella noit vaatteita kysykää jos kiinnostaa :D
Toi asu näytti kivemmalta takki päällä, mut en mä nyt sitä tohon kuvaan muistanu laittaa :(

Photobucket
Ja siis noi shorsit on uudet (jee!). Ostin ne 3e arvatkaa mistä? No kirpparilta :D. Ne on villakangasta, joten sain ihanat talvi shotsit. Ne on mukavat, lämpimät ja mega söpöt.

Näytin tänään siis ihan murtovarkaalta... Siksi mulle varmaan kävi näin. Menin korsossa koulua vastapäätä olevalle kirppikselle, jossa en ollu enen käyny. Sen nimi oli joku kaksi ruusua.
Se on tosi hämärässä paikassa ja muistuttaa jotain vanhaa kapakan varastoa.(siinä yläpuolella on kapakka) Kävelin sinne ne portaat alas ja astuin sisään. Siellä ei ollu ketään muuta kun myyjä. Ajattelin vaan että no okei ehkä nyt on vaan sellanen aika päivästä.. No kuljin siinä ympäriinsä ja kattelin. Se oli hyvin järjestyksessä ja siel oli paljon kaikkea kivaa, mut päätin sit etten nyt jaksa ostaa mitä, joten lähin.
Sitten se myyjä siinä eteisessä lyllertää mun perään ja sanoo: ''Näytäs mulle laukkus!''
Katoin sitä silleen ahaa ja sanoin vaan: ''okei...'', sitten avasin sen.
Se tuijotti mun laukkuun kauheen tuimasti ja sano vaan: ''kiitos!''
Vähän kiusaantuneena siitä tilanteesta kysyin sitten: ''Lähteekö täältä paljonki tavaraa kävelemään?''
Se katto mua sitten siinä nassu punasena ja tuiskas: ''Ei ku tekee aina näin!!''
Lähin pois ja aattelin että nyt tiedän sitten miksi niillä ei ollu asiakkaita ja päätin etten enää mee sinne.
Tollaset tilanteet on mun mielestä inhottavia enkä halua asioida jossain liikeessä, missä ei asiakkaaseen luoteta edes ton vertaa.

Mulla oli ollu muutenki vähän ankee päivä (jostain syystä oli sellanen fiilis), joten kävin ostaa ihan vähän karkkia ja syyskuun ellen :). Sen ellen ostin ihan sen takia että mun kaveri oli mainostanu että siinä on yks ihana pariskunta, jossa nainen on ku marjaanakarkki ja mies minttusuklaa. Olihan se pakko nähä ja siltä ne vähän näyttikin.
Photobucket

Ja siinä tämän illan tarinat. Saas nähä jos innostun saamaan jotain kuvia/asua huomiselta kun meen orjamarkkinoille kouluun myytäväks ;D

Joku vois sanoo raiskauksesk mut rupesin just tykkää tästä:

5 kommenttia: