maanantai 5. syyskuuta 2011

Lolimuotinäytös

Sununtaina oli tosiaan Traconissa Terriblen lolimuotinäytös ja niinkuin tulin maininneeksi modeelasin siellä. Pakko heti sanoa että oli tosi mahtavaa! Tutustuin uusin tyyppeihin ja näytösken tunnelma oli hieno. Sain myös ostettua lipun Cloubberry Ladyn teapartyille ♥ (muuten coni oli aika spurdo spärde ja anti mielenkiintoinen ölölöl, mutta sentääns siellä oli kivoja ihmisiä!)

Olin mielestäni superhämmentävyysmaksimus glamourr. Yleensä loleilen röllömmin, mutta ajattelin, että koska teemana on tuhlailevaisuus en oikeen voi laittaa nuhjujakkua kultamekon päälle :,D. Ainakin mekko pääsi oikeuksiinsa! ♥ Sain muuten niin hirmuisesti kehuja uudesta tukastani että olin pakahtua kiitos kaikille ; _ ;


 Tässä vielä Rosemarian ottamat kuvat minusta ja koko porukasta.

Kaikki olivat tosi nätteinä ja tosissaan panostaneet näytökseen♥ Toivottavasti tälläisiä järjestyisi vielä, että pääsisi edes katsomaan.
Kiitos vielä kaikille olitte ihania ♥ ja myös yleisölle joka jaksoi taputtaa jokaisen mallin jälkeen vaikka minunkin poskipääni karamppasivat viimeisessä poseerauksessa :,,)

6 kommenttia:

 1. En kestä katsoa noin kauniita tyttöjä! RUMENNU! ;DDD

  VastaaPoista
 2. Miten olet laittanut nuo hiukset? Siis uskoakseni kiharat on kankaalla/talouspaperilla tehdyt, mutta tuo "nuttura", korkeampi kohta? Kauniita kuvia muuten, tuo maski tuon kampauksen kanssa on täydellisyys ♥___♥

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 1: :--DD okei se hoituu!

  Anonyymi 2: Kiharat on tehty sukilla juu ja nutturan kasasin yksinkertaisesti niin että laitoin kovia kärsineen vanhan hiusdonitsin pinneillä päähäni kiinni ja keräsin kiharakeon sen ympärille pinneillä :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihana tapa pukeutua lolitaan ja kääntää se mullinmallin ja tehdä siitä ihan oma juttus. Naamio yhdistettynä lolitaan rikkoo jotain rajoja ja tekee kokonaisuudesta NIIN hianon!

  VastaaPoista
 5. http://i179.photobucket.com/albums/w287/Precious-Chan/TRACON%202011/IMG_0123.jpg <--- onko tuo sie ? (satuin vaan näkemään tämän kuvan pre-chan.blogspot.comis ^^)

  VastaaPoista
 6. Nanni: Kiitos :O <3

  Anonyymi: Minähän se siinä tosiaan :DD

  VastaaPoista