torstai 1. syyskuuta 2011

musiikkitalo, kuvailua ja uusi mekko!

Heipä hei taas : > Tuntuu ihan hullulta päivittää näin usein, mutta minulla on taas teille jaettavia juttuja


 Uskaltauduin nimittäin tiistaina menemään ekaa kertaa kahteen vuoteen loleissa kouluun! En ole ysin jälkeen viitsinyt mennä, koska päällimmäisenä muistikuvana koululoleilusta oli ilkeästi tuijottavat ihmiset, typeryrksiä huutelevat pojat, hölmön ylipukeutunut olo ja hankala kouluruokailu isossa hameessa. Nyt päätin että olen iso ja tyhmä kolmonen niin jos minua huvittaa niin menen kouluun loleissa :,)

Katja otti kuvat kun menin koulun jälkeen Katjan kanssa shoppaamaan ja Puotilaan lagaamaan. (Taaas blogger blurraa kuvan...)

Eilen olin isäni aveckina hyvin hyvin randomisti Helsingin Musiikkitalon avajaisissa :,) Laitoin lolit, koska totesin ettei minulla ole, mitään hienompaa ja juhlallisempaa. Avajaisissa oli tosi kivaa ja jännää urkumusaa. Päädyin muuten ylen sivuille, koska minulla oli kuulemma hieno asu

Sitten tärkeimpään asiaan! Minulle tuli tänään postissa uusi mekko ♥ * u *

Ostin Hikarulta Terriblen kautta Babyb Sleeping Beauty Jsk:n ♥ Oiiih se on niin ihana tykkään aplikaatiosta hirmuisesti ja mekko on tosi mukava päällä.


Vielä lähempää kuvaa printistä. Oii se on niin ihana ♥ Olen alkanut addiktoitua hirveästi Babyn vanhoihin printteihin ja tämäkin on vuodelta 2006 ; _ ; ♥ niiinn söpö


Sain lahjaksi vielä tämän ihanan kaulakorun :O ♥ Olin ihan ällikällä lyöty kun tämä putosi kirje kuoresta. Kiitos ihan hirmuisesti Hikaruhiirelle kauposta ja ihanasta lahjasta!

Noniin Tracon häämöttelee ja minulla on nuha. Yrtitän nyt poppakonsteija että pääsisin nuhasta eroon ettei tarvitse muotinäytöksessä niiskutella :,)

Bai baii taas

5 kommenttia:

 1. Heippa Söpöliini!

  Kysäisisitkö Katjalta mistä hän on ostanut nuo upeat hempeän vaaleanpunaiset nörttilasit sweettarimiitissä? Kysyisin itse mutta hänen blogiin ei pääse nyymit kysymään :D

  VastaaPoista
 2. Tuo koru on hieno!!! :000~ Mistä lie hiksu sen saanut.

  Yörgh, mullaki on kuumetta ja Tracon on kohtaaa.

  VastaaPoista
 3. Jousia, Sen verran Hikarua lurkkailin, että veikkaisin korun olevan Arrogant Alicen eli hiksun itse tekemä koru :3
  Voi ei kohta kaikki mallit on sairaana D:

  VastaaPoista
 4. anonyymi: Nyt voi katjanki blogiin anonyymisti kommata ja rillit on spiritstoresta (:

  VastaaPoista