lauantai 21. tammikuuta 2012

Desucon frosbite 2012

Eli nyt seuraa minun hivenen myöhäinen desu updeitti. Kirjoitan Katjan teekutsujenhumun keskeltä, joten en voi taata, että tekstistä tulisi kamalan järkevää. Yritetääs silti!

Now here is my Desucon update (it's a littlebit late...) I'm writing in the middle of Katjas teaparty so I can't gurantee that the text would be radeble at all, but I'm going to try :,D

Tässä ekan päivän asu. Nuo kengät ovat uudet. Ostin ne Chinnamonhuskyltä terriblen sisäisistä ja ne saapuivat juuri päivää ennen conia. Ikävä kyllä niissä on niin liukkat pohjat, että meinasin koko ajan olla nenälläni jos astuin jalallanikaan ulos.

Here is my first days outfit. The shoes are new I got them in the mail day before the con. Unfortunately those shoes are so slippy that I really needed to consetrate to stay on my feet in all the snow ):

Toisena päivänä meillä oli conimiiti ja silloin näytin sitten tuolle. Käytiin jossain ihanassa kahvilassa conin vieressä.

On the 2nd day we had the con-meetup. We went to this beautifull cafeteria<3 

Kahvilassa olisi voinut kuvata vaikka kuinka paljon! Pitänee mennä sinne joskus uudestaan.

I really want to go to have a photosoot to the cafeteria! :3

Kuva vielä koko porukasta. Kiitos kaikille miittiin tulleille oli tosi kivaa.

There is our whole meetup posse~ Thakyou for comming I had a really nice time :)

Ostin conista Söpöjen Pöpöjen kojusta itselleni verihiutaleen ja munasolun *u* niin söpöjä!

I brought these cuties from the stand of the Giagant Microbees~ The white one is an egg cell and the other is a platelet <3 soo cutee.

4 kommenttia:

 1. Olitte kyllä totaalisen upeita kun lauantaina teihin törmäsimme. :D Näytitte niin ihanilta, kuten aina- hiuksesi olivat upeat ja Evanee ja hänen pikkusiskonsa (jonka nimimerkin unohdin, anteeksi) olivat suloisia ja myös tosi näköisiä! ...ja anteeksi stalkkini... XD

  VastaaPoista
 2. Ooh ihana tuo lusikkamekkoasu!

  Pehmopöpöt on ihania! Olen saanut mieheltäni lunssan (rhinovirus) ja...klamydian.

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo toisen päivän kaunis mekko on?

  VastaaPoista