keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Todellista lomailua (only in finnish today~)

Hei, olen lomaillut niin asiallisesti, että boggaaminenkin on vallan jäänyt :D En tosin ole loleillutkaan niin ei ole mitän varsinaista blogattavaakaan ollut. Kamerani muistikortin taas jätin Katjan koneeseen, niin en ole saanut kuvia joululahjoista saatika uskomattomista kirppislöydöistä, mitä tässä loman aikana on tullut tehtyä. (Toivottavasti saan muistikortin huomenna niin saatte sitten kuvia huomisesti Sea Life reissusta :3 KALOJA! )

Tämän verran kuvia minulla on kuitenkin tarjota:

Kävin Katjan porukoilla tässä pyhinä niin tälläistä oli päällä. Mekko on muuten mummoni tekemä. Hän teki sen itselleen silloin kun oli 18 ja sattumoisin se on juuri minun kokoiseni kun minä olen 18 :O holy fuck! Kaulakoru on muuten yksi joululahjoista, jonka sain äidiltäni~ (taitaa olla peräisin Seppälästä)

Jotain kuvia joululahjoista koneelta löytyy. Nämä yllä olevat söpöt jutut ovat Katjalta. Saippuan näköinen pala on oikeasti kosteusvoidetta/hierontaöljyä. Rakastan tuota kannun muotoista kolikkopussia *u* Tosin pidän siellä huulipunia ja peiliää, siihen se on juuri sopiva

 Osallistuin myös Terriblen lahjarinkiin ja sain Aimeelta ihana kortin, päähärpäkkeen, teetä ja suklaata ♥ 
Porukoiltani sain pörrökuulokket, Nausicaä leffan, kirjan ja ehkä maailman ihanimman teeastiaston, josta tulee kyllä varmasti vielä kuvia!

Tälläisissä tunnelmisa vietin uuden vuoden. Ammusketiin raketteja, pyörittiin nurmikolla isolla porukalla ja käytiin vielä lopuksi baarissakin. Nukkumaan mentiin vasta kuudelta aamulla. Se taisi olla elämäni paras uusi vuosi ♥  Toivottavasti teilläkin oli kaikilla ihana uusi vuosi :3!

//I'm sorry that I'm wrigthing only in finnish now, but I'm so tired that I can't produce the sentences I'd like ): Next time I promice I will wright in english also! ♥ Hope you all had a really nice holydays~ :3

Bye bye

Heippa heii~

7 kommenttia:

 1. Ihana asu! Ostin nuo samat shortsit alennusmyynneistä, ne on niin nätit ~

  Ja viimeinen kuva on aivan ihana, luulin ensin että siinä on jotain malleja kun näin sen Katjan blogissa :D

  VastaaPoista
 2. Yoshh, joo mun piti tulla kommentoimaan sulle että: "hahaa sain samanlaiset joululahjaks!" mut luin sen postauksenkännykällä ja sil on ni vaikee kommentoida nii se jäi sit.

  Ooh olen imarreltu! Ihan että malleja *0*<3 no kiitos kovasti~ on se hienoa jos onnistuu näyttämään kivalle vaikka makoilee kännissä nurmikolla.

  VastaaPoista
 3. ...onnistuin shoppaamaan teidät kivasti, kun makoilitte kännissä nurmikolla :D Että eipä kestä!

  VastaaPoista
 4. Mutta kun tehän näytitte kivalle kun makoilitte kännissä nurmikolla... muistaakseni?

  VastaaPoista
 5. Bambi, no thanx pal :--D <3

  Anonyymi: Niinkö :,D Kukahan mahat olla :D?

  VastaaPoista
 6. Hah, minunkin piti Katjan blogissa oikein siristellä silmiä kun en meinannut uskoa että siinä olitte te! Toisaalta, eipä tuo ollut kovin yllättävää kun näytätte aina niin täydellisiltä. <3 Ja hiuksesi ovat aivan ihanat, olen tyytyväinen omiini vasta kun ne ovat tuollaiset!

  VastaaPoista
 7. Amei demais a bolsa em forma de bule!
  ;)

  VastaaPoista