maanantai 12. joulukuuta 2011

Viimeviikon miitti asu ja Ofelian muotinäytös!

Tänäviikonloppuna oli Ofelia, jossa oli Terriblen muotinäytös. Kiitos Caramealle joka järkkäsi näytöksen ja kiitos kaikille malleille olitte upeita!

This weekend was the Ofelia Market! We had Enfant Terriblen Wilter Princess fashion show there. Many thanks to Caramea who organized the fashionshow and to all the models you where all so pretty!

Ensin Sanni Siiran ottamat kuvat // First the pictures by Sanni Siira:


Mekkoni on itse tehty ja sarvet ovat kirpparilta aidot poron sarvet. Pysyvät päässä taikavoimilla ja leuanalle sidottuna.

I made the dress I'm wearing and the antlers are from fleamarket and yeas they are real. Stayed in place with spells and some ribbon.

 Askar Ibragimovin ottama kuva.// Picture by Askar Ibragimovin

Sitten vieeelä että kyllästyisitte kaksi kuvaa minusta! Anteeksi järkyttävä minäminäminä-spämmi, mutta kiinnyin sarviini :,D

And a few more pictures of me! I'm sorry about the me,me,me-spam , but I got really attached with those antlers~ :,D

Tässä vielä video talven prinsessat teemaisesta näytöksestämme. Aww näytän ihan hönölle lavalla :,D Kaikki ovat niin söpöjä tuossa videossa.

And up there is the video of our show. Aww I look so wierd on stage... :,D Eweryone is so cute on that vid

Sitten vielä tämä! Cloudberry Lady järjesti myös näytöksen Ofeliassa ja voi hemmetti lolitaa&muumitechnoa! Mitä muuta voin enää toivoa! + viimeinen mekko&päähine on aiivan ihana, Tuulia olet mahtava♥ Hypetän jos saan 200e jostain ennen kuin se menee niin ostan!

Then this! Cloudberry Lady organized also a show at Ofelia and good grief lolita&techno! What else could I wish for!+ The last dress&the headress are sooo lovely, Tuulia is the best♥ Hype hype hype. If I'll get 200e somewhere I will buy that dress.

Vielä oiken pakko laittaa Cloudberryn facebook sivuilta pölläisty lähikuva mekosta. Niin söpö ♥ Mallina on Minja.
The pic is from Cloudberrys facebooks site. So cute Minja is modeling.

4.12 oli synttärit ja täytin 18 jee ♥. Samanä päivänä oli myös Iiran järjestämä miitti.

4.12 was my birht day I'm 18-years now ♥ On the same day was a meetup by Iira.

Miiti teema oli talvi joten pukeuduin pörröisesti ja lämpöisesti. Kokeilin muuten myös sellaista sarvien kaltaista kampausta, mutta se näkyy kuvassa tosi huonosti ): Kuva taas vähän blurrasi bloggerin takia. Muokkailin sitä muuten kivoilla efekteillä tälläisellä sivulla, jonka Anna minulle vinkkasi: kannattaa käydä kokeilemassa! 

The theme of the meet was winter so I dressed up warmly and cozy. I tried the horn like hairdo also, but it's not very wisible in the picture ):

I'm wearing:

dress/mekko: ETC
cardican/villatakki: H&M
Loput on sitten taas tututulta kirpparilta / rest is from fleamarkets.

Sain Iiralta posliiniset pienet hollannikkaat synttärilahjaksi ja ilmeisesti Iira, Anni ja Jasmis kaikki antoivat yhteisesti minulle 80's kirjepaperia ; __ ; se on niin söpöä

I got that letterpaper from Iira, Jasmin and Anni. It's from the 80's and so cute ; _ ; ♥ Iira also gave me little porcelain clogs.

Katjalta sain sitten aiivan syötävän söpön lasisen teekannun & ruusu oolongia ja Marie Antoinette nimistä vihreää teetä, teet ovat järjettömän hyvän makuisia : O♥ Oon kiintyny hirmuisesti kukkaisen lempeisiin teemakuihin ja puhtaat valkoiset lajikkeet ovat om nom nom

Katja gave me this amazing glass teapot! It's super adoralble! I also got Rose Oolong and green tea called Marie Antoinette they both taset like heaven♥ :O I've started to keen on flowery and tender tea and pure white quatilitys are om nom nom

 Se siitä hurjasta megapäivityksestä, nyt menen nukkumaan u_u Ilona kuittaa ja kiittää!

So thats it for todays megaupdate. Now I'm going to bed u_u Ower and out

8 kommenttia:

 1. Sinun asusi oli taas todella nätti ja sarvet olivat aivan extra upeat! Minun pitää valitettavasti infota että Elina ehti ostaa tuosta Cloudberry Ladyn setistä tuon pannan eli vain mekko taitaa olla vielä myynnissä :<

  VastaaPoista
 2. oi toi sun ofelian asu on ihana ;_; <3 aivan upee

  VastaaPoista
 3. Omg, tuo asu on järkyttävän ihana ja olet super kaunis♥! Nuo sarvet ovat niin ihana "asuste" ja en täjua, miten ne pysyvät päässäsi-->taikavoimalla kai:D!

  VastaaPoista
 4. You look SOOOO pretty at the fashion show!

  those antlers are amazing ^_^

  xoxo,
  lindsey |

  http://bowsandarrowblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Yoshh; Voi fuu no ei voi mitään ): pääsi ainakin hyvään kotiin <3 Ja kiitos<3 itsekkin olit upea : D Rilakkuma oli ihana lisää överisöpöön asuun <3

  Iris; Jje kiitos <3 Tosiaan taikavoimillapa hyvinkin olin minäkin aika jäkyttynyt siitä että ne pysyivät niin yllättävän helposti :O! Pelkäsin että kaadun ja päänahkani repeää irti...

  Lindsey; Thank youu so much <3 :3

  VastaaPoista
 6. Oh my... I love your antlers! So pretty~

  VastaaPoista
 7. I love the you,you,you-spam, you were amazing! ♥

  VastaaPoista
 8. Kyllä noita pää juttuja tuleee varmasti lisää.Ajattelin että voitaisiin tehdä eri väreissäkin, hinta tosin on jotain 50€.

  En jaksa nyt kirjautua sisään..


  Lume

  VastaaPoista