perjantai 2. joulukuuta 2011

The Ounce


Olin tällä viikolla Katjan, Marin ja Hanan kanssa teellä The Ouncessa. Tuntuu että ravaan unssissa koko ajan, mutta ei Helsingissä ole oiken muita paikkoja, mistä saisi niin hyvää teetä ♥ Kuvassa Katja ja Hanna.

I went to The Ounce with Katja, Mari and Hanna this week. Feels like I go there way too often, but there is just the best tea in Helsinki! ♥ Katja and Hanna are in that picture.


Ryhmäkuva ikkunan heijastuksena.
 
Group picture.
Mulle tuli aamulla vähän kiire , joten asu ei ole kamalan mielenkiintoinen. Tuollaista perus settiä vaan.

I got little buzy in the morning so the outfit isn't that interesting.

Mulla on muuten sunnuntaina 18-v rynttärit ja mikä parasta ensin mulla on Iiraliinan miitti ja sen jälkeen kreisibailaamaan johonkin räkälään, mikä sattuu olemaan auki♥ Ihan unelma synttärit :,D 
Ensiviikonloppuna onkin sitten jo Ofelia, jossa olen mallaamassa lolita muotinäytöksessä. Iik jännittää, koska näytösmekko on vielä vähän vaiheessa, mutta näytöksestä tulee varmasti upea tulkaa katsomaan näytös ja moikkaamaan saa tulla mielellään!

I have my 18th b-day on Sunday and first I'm going to Iiraliinas meetup and after that to some bar what happes to be ouppen on Sunday ♥ Real drean birthday srly :,D
And on the next weekend is the Ofelia (a finnish cintage, lolita and goth happening their site only in finnish tho)
I'm goingo to be there on the lolita fashionshow :O I'm so exited an nervous because the dress I'm going to use is still not ready :,) The show is going to be awesome!

4 kommenttia:

 1. Ihanat tuo korva ja heijastuskuva. Mukava nähdä hieman erilaisia lolikuvia. Ofeliassa nähdään. Ja vanhenemisonnittelut!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja tosi sievä asu, niinkuin aina:,>!
  Paljon onnea jo etukäteen 18-vuotiaalle:D!

  VastaaPoista
 3. Elfie, Kiitoos ja kiitos <3 :) Ofeliaa odotellessa :>

  Iris, Kiitos paljon :3!

  VastaaPoista
 4. Ihana asu ja hywää syntymäpäpivää~! : 3

  VastaaPoista