perjantai 25. marraskuuta 2011

Teatterin aarteita / Treasures of the teather

Siivottiin pari viikkoa sitten nuorisoteatterin kanssa pukuvarastoa ja huomasin yhden ihanan punaisen mekon, joka on siitä asti vaivannut minua ja nyt se on minun♥ Kysyin ensin ryhmän vetäjältä että voisinko ostaa sen, mutta sainkin sen ilmaiseksi, koska mekosta puuttui kaikki napit ja edessä helmassa oli tahroja. Parempi minulle, sillä kunnostan tämän aarteen ihan mielelläni.

Tuo pitsi, siinä on jotain niin hirmu nättiä, että olisin voinut ottaa vain nekin talteen.
Mekossa on mielestäni paljon potentiaalia johonkin dolly kei-henkiseen. Lolitaan sen helma taitaa olla liian kapoinen, mutta voisi sitäkin kokeilla♥ Odotan innolla että pääsen kunnostamaan tämän.

We where cleaning the teathers cloth storage at the youth theather grupe and I saw this pretty dress and it has been bothering me ewer since and now it is mine I first ment to buy it, but got it free bacause all the buttons where missing and it had stains all ower. Well better for me I'll be more than happy to repair this treasure.

That lace! It is soo pretty. I think that dress has a lot potential for something dolly keiish. For lolita the hem is too small, but I'll try it out I'm so exited about this dress~

Join kuvia ottessani teetä ja pääsette tekin nyt fiilistelemään Arabian Myrna kuppia, joka on i-ha-na ♥ Tee on samurain miekka (maustettua vihreää The Ouncesta).

Meanwhile takeing the pictures I was drinking tea so theres my pretty Arabia's Myrna cupThe tea is Smurais sword (seasoned green tea from The Ounce)

 Teestä puheen ollen Etsyssä The Groovy Baker:illä on myynnissä Earl Grey-hunaja tikkareita * O * oh la la.
By the way about tea there were these amazing Earl Grey with honey lollypops in Etsy by The Groovy Baker Looks so good ♥

No siinä kaikki turha info tältä iltaa, öitä♥
There where all the empty info from tonight. Good night♥

7 kommenttia:

 1. Oi, sait sen mekon! Ihana on. *_*

  VastaaPoista
 2. Arvostan teekuppia! Ja noita hunaja-tee -tikkareita on pakko kokeilla joku kerta.

  VastaaPoista
 3. Hahaa! Ai tää on se kuuluisa teatterimekko. Ihana Pikku Myy-mekko! Kyllähän tuo varmaan lolitaan menee kun tarpeeksi alushametta pistää alle. Super plussaa nätistä pitsistä ja taskuista.

  VastaaPoista
 4. Suloinen mekko! Ihanan syvä punainen ja nuo pitsit o3o Odotan innolla jotain coordia sille. Sun blogipostaukset muutenkin on aina niin silmäkarkkia, teetikkareita ja kaikkea!

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana mekko, haluan sen...tai ainakin haluan nähdä sen päälläsi<3!
  Vitsi mulle tuli kauhea teen himo:DD.

  VastaaPoista
 6. Blue, nn n * u * <3 kiitoos

  Kaino, Je kiitos :>!

  Kaichi, on on, mutta ongelma on juuri se kun hameen alle ei oiken tahdo mahtua alushame, koska helma on niin kapoinen ; _ ; tulee sitten vain vähän lättänämpi loli.

  Helmi, :3 Kiiitoos <3 Minäkin odottelen innolla että pääsen coordinoimaan~

  Iris, Kiitos :> Kuvia tulee varmasti :3

  VastaaPoista
 7. Voi mikä pitsi, arvostan! Olisipa kiva tietää missä näytelmässä tota on käytetty. Teetikkarit näyttää aika lailla meripihkalta jossa on ötököitä...

  VastaaPoista