perjantai 10. huhtikuuta 2009

Japanilainen puutarha.

Tässä ei kovinkaan pitkän ajomatkan päässä meiltä on erittäin suloinen japanilainen puutarha :)
(http://www.viherpaja.fi/sisallot/sisalto-nayttelyt-japanilainen.html)
Paikka on tosi sievä ja juuri niin hyvä kun Suomessa ja kasvihuoneolosuhteissa siitä saa.
Puutarha salpaa aina henkeä ja itse pidän siitä että siellä on isoja kultakaloja :----D (teen kohta meijän takapihasta semmosen D: )
Pääsymaksu on lisäksi vapaaehtoinen ja muutenkin maksaisi vain euron.
Voisin järjestäisin sinne jotain miittiä tai sellaista, mutta se on niin pieni ja sinne joutuisi menemään autolla jne jne... Voisi kuitenki mennä joskus jonkinmoisen loli-porukan kanssa kuvaamaan.

Suosittelen lämpimästi käymistä kaikille ketä vähänkin kiinnostaa, jos ei muuta niin sieltä saa kivoja kuvia ja tunnelma on miellyttävä. Itse olen käynyt kaksi kertaa :D. Paikanpäältä saa myös ostaa bonsaipuita ;D. (Ostettiin kerran, mutta äiti jotenki munas ja se kuoli :-------D)
Photobucket
(kuvan otti taas pami :>)

4 kommenttia:

 1. Nyt menee kyllä aiheen vierestä, mutta minullakin oli bonzai ja se kuihtui... Vasta jälkikäteen tajusin että sen olisi pitänytkin kuivua! :D Ilmeisesti se on sen tapa talvehtia tjtn... Bonzaipuut ovat tosi kalliitta puskiksi, kannattaa ottaa asiantuntijoilta selvää ennen kuin leimaa kasvin kuolleeksi. :P Opin kantapään kautta.

  VastaaPoista
 2. Dubdub, olen ollut tuolla~ Ne kalat on koristekarppeja. :D

  VastaaPoista
 3. Agitha, no meillä se taisi ottaa ja kuivua kesällä :---------), mutta se taisi talvehtia(kesällä...). En uskalla sanoa mitään. Ovat aika mystisä kasveja, mutta kauniita tosin :)

  VastaaPoista
 4. Ompas paljon kaloja. :D

  Tietysti voin lahjoittaa toiset bloomerssit, heti kun olen saanut aidot babylta. :D

  VastaaPoista