sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Tervetuloa valtakuntaani!

Pahoittelen jo etukäteen sitä että kamerani on huono ja tässä(kin) postauksessa on paljon kuvia :'D
Eli siis ajattelin että huoneeni voisi olla näyttämisen arvoinen, vaikka sitä ei olekkaan varsinaisesti 'sisustettu'. Otin siis pari mahdollisimman selkeää kuvaa ja muutamaan yksityiskohdan :). (huonettani on muuten vaikea kuvata, koska se on niin pieni)
Ottakaa siis kengät pois ja astukaa sisään~

Photobucket
Kuvassa näkyy siis sänkyni, pehmolelupatalioonani :> , vähän kaikkea ja 2 lamppua joita inhoan syvästi. Olen suunnitellut että niistä pitää päästä eroon mahdollisimman pian, mutta se näyttääkin kestävän vähän pitempään :'). Mattokin on hieman outo, mutta se on itseasiassa paperimatto, joten se ei kerää pölyä, joka on pölyallergigolle kiva juttu.

Photobucket
Yksityiskohtaa~ Eli pari AP:n mainosta (hihi) ja pehmoleluja :> + ainoa lamppu huoneessani josta pidän ;D

Photobucket
Tässä on taas peilini(, joka näkyi jo hiukan ensimmäisesssä kuvassa). Rakastan peiliäni ja varsinkin sitä että melkein kaikki koruni (ainakin ne jotia käytän eniten) roikkuvat siinä ja ovat niin kätevästi saatavilla :>. Lisäksi kuka haluaisi sulkea kauniita korujaan kaappiin kun niillä voi niin kätevästi somistaa huonettaan. ;D Kuvasta neäkee myös kolme suurta kaappia, joista kahdessa on vaatteita ja kolmannessa vähän kaikkea :D. Olen laittanut kaappien oviin ystävieni piirroksia ja kuvia jotka miellyttävät minun silmääni. (Blippo-kortteja lol)

Photobucket
Ja seuraavaksi kirjahyllyni, jossa on lähinnä mangaa(+pari bibleä♥), DVD:itä ja Telkkari♥ . Kukaan ei sitten kysy mitään noista Tokyo Mew Mew päällystetyistä ovista :---D. (fanitin sitä joskus pienempänä)

Photobucket
Hihi. Lähikuva posliininukeista ja tuosta udosta häkistä. Ja nuo seinällä olevat enkelit ovat lemppareita ♥

Photobucket
Koska kaikkia kiinnostaa lolikaapit niin tässä on minun. Näyttää kuvassa tappavan tylsältä (pienltää/vajaalta ;___; ), mutta sille ei nyt voi mitään. Kyllä se vielä kasvaa.

Photobucket
Tässä vielä viimeisenä Chii painoitteinen alttaria muistuttava hylly. Totuus on että munulla ei ollut oikeen muutakaan mitä siihen laittaa :), mutta tottakai Chobits on I-H-A-N-A~

Toivottavasti joku kiinnostui tai edes piti näkemästään :------)
Kysykää vapaasti jos kiinnostaa että mistä joku tavara/esine/muumikä on vastailen sitten sen mukaan mitä muistan :DD.

6 kommenttia:

 1. Älytömän nätti huone. :o Tekee mieli mennä taas laittamaan omaa huonetta. ~

  VastaaPoista
 2. Sänkysi on ihana! Haluaisin tuollaisen valkoisen rautasängyn, mutta me opiskelijat ollaan niin köyhiä, ja pitäisi löytää vieläpä parisänky...
  Toivottavasti et loukkaannu, jos tässä lähiaikoina teen jutun omasta huoneestani. :D Idean olen saanut tosiaan jo aijemmin, mutta nyt inspiroiduin/innostuin. xD

  VastaaPoista
 3. Vai ei olla sisustettu?? >8DD
  AIVAN IHANA HUONE!
  (oletko muuten tulostanut nuo ap:n mainokset vai mistä olet ne hankkinut?)

  VastaaPoista
 4. Kiitosta kaikille kehuista :D

  Aghita, en tietenkään loukkaannu. :DD Olen vain innoissani että nään muitten huoneita :>

  Emilie, AP:n mainokset olen tulostanutvaan :D

  VastaaPoista
 5. Yksinkertaisesti ihana. ♥ Ehkäpä itsekin yritän siivota huoneeni kuvien ottamista varten.. :D

  VastaaPoista
 6. Aww,sul o aivan ihana huone. *---* ♥

  VastaaPoista