lauantai 25. huhtikuuta 2009

Kesä!

On uskomattoman upea sää ja se saa hyvälle mielelle. Liäksi huomenna on japanipäivät johon olen menossa, joten saan sitten taas kirjoittaa asusta (tulkaa moikkaamaan jos näätte :>).
Muutenkin on jo hyvä fiilis kun viimeviikolla oli niin masentavaa (jatkuvasti kokeita jne). Ensiviikolla ei sitten ole kokeita ollenkaan (eikä tunteja) on vain musikaaliharjoituksia joka päivä :---). En osaa sanoa onko se yhtään sen helpompaa, mutta näin käy kun on musaluokalla. Sitäseuraavalla viikolla taas on jokapäivä ainakin yhdet kokeet että sitä odotellessa.

Viimeviikko on koulun ulkopuolella mennyt lukemiseen ja sitten Tiian kanssa lagailuun :>
Tuli muuten tässä otettua kuvia Keravan kirjaston viereilellä suihkulähteellä+ufopuistossa, jossa kummatkin onnellisesti saimme itsemme ruhjeille. (taitaa taas tulla arpia) Erityisesti tapoin itseni tämän kuvan jälkeen:
jump
Siitä tuli kuitenkin onnistunut. (josta saamme kiittää Tiian kuvaus taitoja ♥)
Onneksi taktinen vastavalo ei näytä luultavasti aika ihanaa ilmettä.
tuossa on muuten päällä:
Takki: H&M
Paita: Venäjältä
Farkut: Lindex
Kengät: ne äidin exät

Toinen kuva, joka oli myös jotenkin kiva oli:
Photobucket
(se on nyt vähän kookas, mutta en jaksanu pienentä ja sen näkee kokonaan jos jaksaa klikata :( ) Tämän kanssa leikin itse jälkikäteen jollain kämäsellä muokkausohjelmalla, joka meidän konella sattuu olemaan...
Muitakin onnistuneita oli paljon(erityisesti se jossa olin 'kuollut'), mutta musta tuntuu ettei ketään niin hirmuisesti kiinosta :DD
Railakasta kevät/kesäpäivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Noi kuvat on ihan pimeitä. :') Tiian ''kuvaustaitoja'' on hyvä syyttää :---D

    VastaaPoista