torstai 28. lokakuuta 2010

Sukat päähän, avaimet korviin ja menoks!


Kokeilin siis sukkakiharoita :D♥
Periaate on sama kuin talouspaperilla, mutta sukkia ei tarvitse tietenkään pyöritellä putkiloksi, kiharoista tulee paksumpia, se on egologisempaa, koska sukkia voi käyttää montakertaa ;D ja sen lisäksi sukat päässä on helpompi nukkua.
Muutenkin noitten laittamiseen meni n. 15 min ja talouspaperia olen yleensä pyöritelly päähäni n. tunnin... Tuossa kuvassa kikkurat ovat päässeet jo lässähtämään, kiitos sateelle.

Päältä löytyy uusi kirppisvillatakki ja sukat :,) Myös hatun, laukun, vyön ja kengät olen hamstrannut kirpparilta (tosin aikaa sitten). Mekko on Pariisista ja kaulakoru ite tehty.
 

Sitten vähän askartelin yksi ilta. Avaimet ovat isän toimiston vanhasta kaapista. Tykkään hirveesti, mutta ne painavat sen verran että päivän mittaan alkaa korvia särkeä.

Tällähetkellä muut ovat ilosesti syyslomalla paitsi minä, joka käy yhyy Korsossa koulua, joten loma oli jo.
Eipä kai sen lisäksi mitään kaksista kuulu. Viikonloppunakaan ei tapahtu mitään kivaa.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana päivänasu ♥ Oih, kivat noi kiharat! :3 En oo kuullukkaa et sukista vois tehä kiharoita.. XD (Käteviä noi sukat ;D) Kiva keksintö noi avain korvikset! ~Anni

  VastaaPoista
 2. miten noi sukkakiharat oikein tehdään? :D ja miten talouspaperikiharat? 8D

  VastaaPoista
 3. Miten ne kiharat tehdään sukilla tai talouspaperilla? Viittisikkö laittaa ohjeet? :)

  VastaaPoista
 4. Anni, corina: Kiittos ♥♥♥

  Jaruto, Bouw: http://pitsiperhonen.blogspot.com/2010/03/tutoriaalia-pukkaa.html Tossa on edellinen tutoriaali talouspaperikiharoista. Sukkakihart tehdään suurinpiirtein samalla tavallla, mutta niistä tulee tosiaan loivempia ja paksumpia kuin talouparilla tehdesse.

  VastaaPoista
 5. ooh, kiitos! :D pitääkin kokeilla, vaikka hiukset ovatkin vielä melko lyhyet... 83

  VastaaPoista
 6. kokeilin noita talouspaperikiharoita, no lyhyet hiukset kun on niin tuli lähinnä mieleen Marilyn Monroe tai jotain (ei niin kauniina versiona tosin xD)... mutta sä näytät kyllä niin älyttömän suloselta noilla kiharoilla!♥ kasvaispa munki hiukset pian...

  VastaaPoista
 7. Jaruto, Joo se niissä onkin vikana, että niitä on vaikea laittaa lyhyeen tukkaan ja sitten tulee AFRO XD, mutta afrot ja pörrö tukka on kyllä munmielestäni ryötävän söpö juttu :,,)

  VastaaPoista