maanantai 18. lokakuuta 2010

Takki♥

Ensimmäistä kertaa olin viisas ostaessani takkia! Kiertelin kauppoja kahtena eri päivänä ja valitsin sitten miellyttävimmän tapauksen, koska päätin elää nyt sen faktan kanssa: samaa takkia tulee luultavasti pidettyä koko talvi!
Siii ii iis wau olen ihan rakastunut (from Vero Moda)! Suoraan sanottuna inhoan sitä kun kauppaan pitää mennä ostamaan jotain tiettyä, koska jos etsii jotain -varsinkin vaatekappaletta- niin harvemmin juuri silloin käteen osuu tarpeen täyttävä ja silmää miellyttävä yksilö. Vaateostoksissa pitää yleesä luottaa tunteeseen (:--------D) ja heräteostoksiin.
Joistapuheen ollen...

Aikaisemmissa kuvissa ollut huivi avattuna♥. Nam, koska kaikki missä on lintuja/lintu on söpöä! Olin käynyt Keravan Kiivissä jo koulun alussa bongaamassa ton huivin, mutta nyt se sattui olemaan siellä puoleen hintaan. Siitä tuli takille kiva kaveri♥
Samoin toi kynsilakka, mikä näkyy ensimmäisessä kuvassa on mun mielestä aivan hulvattoman kivan värinen! En tiedä, mikä siinä on että aivan sama mikä aika vuodesta on niin löydän aina jonkin söpivan vaaleanpunaisen kynsilakan, joka jää sitten käyttöön pitemmäksi aikaa. (,: (Marjapuuro hihi hii)

Nuokin jostain poistomyynnistä repäisin :--D Tosi lämpimät ja ihanat!

Ääää ompas hömppä olo mokomaakin laadidaata taas kirjottelen tänne♥ Kirppareille olis kiva taas päästä oikeen kunnolla penkomaan (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti