torstai 21. lokakuuta 2010

What is inside my mysterious purse?

Käsilaukusta voi löytyä vaikka koko maailma

Ei ehkä kuitenkaan. Klikatkaa kuvaa niin siitä saa ehkä selvääkin, mitä siinä oikeastaan on (:
Olen sellainen ihminen että kaikkien mahdollisten tarve-esineidenkin pitää olla mahdollisimman kivoja, joten näin kävi. Anteeksi pimeä kuva. En jaksanut odottaa sopivaa valoa :,D

Muutama selvennys parista tavarasta:

Mustakantinen kirja on mun inspiraatio/mieenjuolahdus-kirja. Kijotan sinne kaikkea, mitä ikinä tulee mieleen. Se on alunperin n 20 vuotias työmaan työmaa päiväkija, jonka bongasin jostain äitin kätköistä.

Pilkullinen pussukka on meikki pussi. Sen päällä on pieni Pariisista ostettu peili. Sen lähellä oleva pieni geisha on kampa  ♥, jonka sain kaverilta joskus vuosi sitten.

Kellertävä ja kuviollinen pieni muistikirja on minun kalenterini ja sen välistä roikkuu sitaatteja teepusseista :: D Semmoinen jännä tapa minulla.

Kukallinen pussukka on mun penaali ja sen alla olevat 2 tikua on kyniä, joista pidän erityisen paljon (:

Sitten siinä on kaikke helposti tunnistettavaa kuten kännykkä, avaimet, kynsiviila ja lompakko. Jos joku on  kiinnostunut siitä, mistä joku juttu on niin kysy ihmeessä (---: 

Semmoista. Öitä  

3 kommenttia:

 1. Mukava postaus oli!!! Oli kivaa saada tietää mitä kaikkee sun laukun kätköistä löytyy :) ~Anni

  VastaaPoista
 2. Ooh, kaikkea kivaa sieltä löytyy ja itse laukkukin on varsin ihana~ Itsellänikin on tuollainen geisha-kampa, sain sen mummiltani viime vuonna, joskin se oli majaillut mummolassa jo kauan. :D

  VastaaPoista
 3. Anni: Kiitos ihana kuulla, että tykkäsit (:

  nalle: uu noi geisha kammat on jotenkin tosi söpöjä <3 Kiitos<3

  VastaaPoista